Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
zaterdag, 23 september 2017

Klaar met schimmelnagels?

Naloc: effectief bij schimmelnagels en psoriasisnagels

Advertorial
Een schimmelnagel, ook wel kalknagel genoemd, wordt veroorzaakt door een schimmelinfectie aan de nagel. Een schimmelnagel gaat niet altijd vanzelf over en is besmettelijk: het begint meestal in één nagel en kan zich geleidelijk verspreiden naar de naast gelegen nagels.

AdvertisementRuwe, dikke en brokkelige nagels vaak symptomen

In het begin merk je weinig van een schimmelnagel omdat een schimmel langzaam groeit. De nagel verkleurt geleidelijk, wordt dik, ruw, brokkelig en breekbaar. Geïnfecteerde nagels die niet op tijd en goed worden behandeld, kunnen zo dik worden dat het dragen van schoenen pijnlijk kan zijn.  

Veel mensen hebben last van een schimmelnagel zonder het te weten. Pas als het warme weer uitnodigt tot het dragen van open schoenen en slippers, krijgen de teennagels de aandacht en worden verkleuringen opgemerkt.

Kan ik een schimmelnagel zelf behandelen?

Een schimmelnagel kan gewoon thuis behandeld worden. Het is wel belangrijk dat je consequent en elke dag je nagel behandelt. Een dag vergeten betekent vaak een terugslag in de herstelperiode. Probeer het daarom in je dagelijkse routine te verwerken.

Naloc: effectief bij schimmelnagels en psoriasisnagels met 3-dubbel effect

Naloc behandelt schimmelnagels effectief met een 3-dubbel effect: het doodt de schimmel, vermindert de verkleuring en versterkt de nagel. Naloc dringt diep door in alle lagen van de nagel en verbetert zowel de structuur als de vochtbalans. De natuurlijke staat van de nagel herstelt en schimmelgroei wordt voorkomen. De eerste verbetering van de nagel wordt snel zichtbaar. Bij 77 procent van de gebruikers al binnen twee weken, bij 92 procent na acht weken. Maar let op! De totale behandeling vergt zoals bij ieder schimmelnagelproduct meer tijd. Blijf behandelen tot een gezonde nagel is uitgegroeid. Begin op tijd zodat je straks vol trots je voeten kunt laten zien!

Zo breng je Naloc aan

Naloc hoef je slechts één keer per dag aan te brengen, zonder opbouwschema en vijlen is niet nodig. Wel zo makkelijk!
•    Houd de punt van de tube tegen de nagel. Knijp heel zachtjes in de tube tot er vloeistof uitkomt.
•    Bedek de nagel met een dunne laag van de oplossing, ook onder de vrije nagelrand.
•    Even laten drogen en klaar ben je!  

Tip: breng Naloc ’s avonds voor het slapen gaan aan, dan kan het goed indrogen.

Naloc is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. KOAG/KAG-nr.: 30-0417-0604