Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
zaterdag, 23 september 2017

Supradyn Complex Forte: extra energie bij vermoeidheid*

Advertorial
Wist je dat 85 procent van de Nederlanders zich weleens vermoeid voelt en dat bij 47 procent van deze groep de vermoeidheid langer dan één dag aanhoudt?**

Vermoeidheid komt vaak voor in tijden dat er veel op je afkomt: drukte op je werk, als je weerstand op de proef gesteld wordt, zorg voor je gezin, extra mentale of fysieke inspanning, ingrijpende gebeurtenissen, kortere dagen, somber weer of een gebrek aan gezonde voeding.

Uit onderzoek is gebleken dat veel Nederlanders weleens vermoeid zijn. Uit dit onderzoek blijkt ook dat we hier weinig tijd en aandacht aan besteden. We drinken een extra kop koffie, we slapen een ochtendje uit of we maken een ommetje in de frisse lucht. Soms kun je echter een extra steuntje in de rug gebruiken.  

Hoe helpt Supradyn Complex Forte bij vermoeidheid?

Om onze energie op peil te houden en mentaal en fysiek actief te zijn, hebben we vitamines en mineralen* nodig. Zij spelen een belangrijke rol in onze energiestofwisseling.

Supradyn Complex Forte geeft extra energie bij vermoeidheid*

Supradyn Complex Forte geeft je een steuntje in de rug in drukke tijden waarin je de extra energie goed kunt gebruiken. Neem als aanvulling op je dagelijkse voeding een hoog gedoseerde tablet van Supradyn. Deze bevat de vitamines B2, B3, B5, B6, B12, C, het mineraal magnesium en het sporenelement ijzer en activeert extra energie bij vermoeidheid.

Supradyn Complex Forte is verkrijgbaar bij drogist, supermarkt en apotheek.

Probeer nu Supradyn Complex Forte

 

 

*De vitamines B2, B3, B5, B6, B12, C, het mineraal magnesium en het sporenelement ijzer activeren extra energie bij vermoeidheid.
**Supradyn Multiscope onderzoek augustus 2015, n = 1.005. KAG nr: 80-1215-1882