Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
dinsdag, 26 september 2017

Een gevoelige huid, wat nu?

Advertorial
Als je regelmatig last hebt van een gevoelige of snel geïrriteerde huid, dan is dat heel erg vervelend. Het is dan belangrijk dat je milde verzorgingsproducten gebruikt. Ook is het belangrijk om producten met een pH-waarde van 5.5 te gebruiken, omdat dit ook de pH-waarde van je eigen huid is.

Sebamed biedt een totaaloplossing voor mensen met een gevoelige, snel geïrriteerde huid. Alle producten hebben een pH-waarde van 5,5 en de reinigingsproducten zijn zeepvrij.

Hierdoor wordt de weerstand van je huid versterkt en vermindert de kans op irritatie, infectie en allergie. Het ruime assortiment bestaat onder andere uit shampoo, wasemulsie, douchegel, bodymilk, deodorant, wastablet en twee gezichtscrèmes. Ook zijn er net twee nieuwe douchegels van sebamed geïntroduceerd, met granaatappel of met limoen, voor een gezonde en frisse douchebeleving.

Wil je de producten van sebamed zelf ook eens proberen? Vraag dan een gratis sample aan!