Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
zaterdag, 23 september 2017

Win 5x het boek Minder focus, meer effect

Voor meer creativiteit, succes en plezier in je leven

Focussen is de norm. Hoe vaak krijg je niet te horen dat je je op een ding moet richten, niet moet laten afleiden etc. Maar door alleen te focussen raken de echt belangrijke dingen op de achtergrond, stelt Srini Pillay, schrijver van het boek Minder focus, meer effect. Dit boek biedt een verrassende uitweg: ontfocus! Na het lezen van dit boek hoef je je nooit meer schuldig te voelen als je zit te dagdromen, maar wat aanrommelt en lekker impulsief bent. Nieuwsgierig geworden? We mogen vijf exemplaren weggeven!

'Minder focus, meer effect' is het tegengeluid over focus en discipline. Focus is de norm. Maar door alleen te focussen raken de echt belangrijke dingen op de achtergrond. Beslissingen nemen wordt moeilijk, je vervreemdt van jezelf en anderen, en emotionele uitputting ligt op de loer.

Dit boek biedt een uitweg: laat je gedachten regelmatig de vrije loop, dagdroom, rommel wat aan en laat de boel eens de boel. Dan ontstaat er ruimte voor creatieve ideeën, minder stress en meer oog voor anderen. En dat wil toch iedereen!?

Een heerlijk boek waarmee je meteen aan de slag kan: minder focussen, meer creativiteit én meer energie en plezier. Het geeft je ruimte en rust in je hoofd.

Wil jij kans maken op een van de vijf boeken die we weg mogen geven? Vul dan onderstaand formulier volledig in en maak kans. Op donderdag 26 september worden de winnaars bekend gemaakt.

Srini Pillay is neurowetenschapper, therapeut en psychiater. Hij is verbonden aan de Harvard Medical School en de Harvard Business School. Met zijn onderneming NeuroBusiness Group helpt hij mensen om te ontfocussen.