Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
dinsdag, 26 september 2017

Vaak verkouden

In de afgelopen twee maanden ben ik twee keer heel erg verkouden geweest, twee weken lang. Op dit moment lig ik met een flinke buikgriep op bed. Ik heb mijn bloed na laten kijken, maar alles is goed. Ik slaap zeker acht uur per dag, maar word wel vaak wakker tussendoor. Kan het zijn dat dit met voeding te maken heeft? Ik sport regelmatig en leef gezond en bewust. Toch ben ik veel ziek. Ik ben er al achter dat het op mijn werk te druk is maar dit heb ik al besproken met mijn baas. Er wordt wat aan gedaan. Wat kan ik anders nog doen?
Anoniem

Wat vervelend dat je zo vaak ziek bent. Ik heb je voeding bekeken en dat ziet er hartstikke goed uit. Je beweegt regelmatig, ook prima. Stress heeft veel invloed op de weerstand, dus zorgen dat je het minder druk op je werk krijgt is een goed idee. Daarnaast is het zo dat je ziek wordt van een bacterie of een virus die toevallig op dat moment in de buurt is. Ik denk dus ook dat je misschien wel pech hebt gehad de afgelopen tijd. Het is nu van belang om goed uit te zieken. En meestal gaat het in het voorjaar beter, omdat we dan weer meer naar buiten gaan en ziekteverwekkers minder kans hebben. Blijf je heel veel ziek? Ga dan toch nog een keer naar je arts om dit te bespreken!
Beterschap!
 

 

Reactie toevoegen