Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
zaterdag, 23 september 2017

Digitale fietsroutegidsen

Word abonnee en ontvang de eerste gids gratis

Advertorial
Nederlanders zijn fietsers. En dat komt goed uit, want fietsen is niet alleen leuk en ontspannend, maar ook supergezond. Het houdt jong en maakt fit. Fietsen123 verzamelt nu de mooiste knooppuntenroutes voor jou in maandelijkse digitale fietsgidsen. Elke gids kent een eigen thema (kastelenroutes, pontjesroutes, bosroutes etc.) en bevat 12 nieuwe, niet eerder verschenen fietsroutes in Nederland.

Word nu abonnee van de digitale fietsroutegids en ontvang vanzelf elke maand de leukste nieuwe routes in je e-mailbox.

De voordelen op een rijtje

  • Elke maand 12 nieuwe routes in een aantrekkelijk vormgegeven gids.
  • Inclusief handige, uitprintbare knooppuntenkaartjes (voor op de fiets). 
  • Na een jaar heb je 144 prachtige nieuwe fietsroutes.
  • De gidsen verschijnen aan het eind van elke maand in je e-mailbox.
  • Geschikt voor computer, tablet en smartphone.

Speciaal aanbod voor jou

Word nu abonnee van de digitale Fietsen123 routegids voor slechts € 9,95 per jaar en ontvang de eerste gids met 12 molenroutes gratis!

Reactie toevoegen