Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
zaterdag, 23 september 2017

Esther van Etten

Esther van Etten is sportdiëtist. Zij is gespecialiseerd in voeding voor sporters op alle niveaus. Ben je een beginnende sporter en wil je graag weten wat je het beste kunt eten rondom een training? Of ben je een topsporter, die ieder detail in de voeding perfect wil hebben om optimaal te kunnen presteren? Voor het antwoord op deze en alle andere vragen over voeding, voedingssupplementen en sport, kun je bij Esther terecht.

Wil jij een vraag stellen aan Esther? Stuur dan een mailtje! Als jouw vraag ook voor anderen interessant is, zal zij deze beantwoorden en publiceren we deze op de site.

Esther van Etten studeerde af aan de Hogeschool van Amsterdam opleiding Voeding en Diëtetiek. Na deze opleiding startte zij een Voedingsadviesbureau en ontwikkelde het afslankprogramma Fit en Slank! Daarna specialiseerde zij zich in het onderwerp voeding bij (top-)sporters.

Naast haar Voedingsadviesbureau is Esther verbonden aan SMC Fysiomed in Amsterdam. Daar begeleidt zij een groot aantal topsporters, waaronder voetballers uit de Nederlandse en buitenlandse competitie, en recreatieve sporters. Als sportdiëtist is zij verbonden aan het Nationaal Roeiteam Dames. Esther is een ervaren en allround aerobicinstructeur (zij is voormalig Nederlands Kampioen Sport Aerobics) en geeft Fit&Run en Fit&Shape trainingen aan de recreatieve sporter.

Ga met spoedeisende vragen altijd naar je huisarts, daarvoor zijn de experts niet de aangewezen persoon. Ze stellen ook geen diagnoses. De overige voorwaarden vind je hier.

Expertise
Sportdiëtist